Hoe kunt u helpen?

Wij zijn allemaal vrijwilligers en kunnen al uw hulp gebruiken

Statistiek

Dit hebben we tot nu toe gedaan

Mensen geholpen
0
Kledingstukken een nieuw leven gegeven
0

Kleding doneren

Mocht u ons willen helpen met prima kleding die absoluut een tweede kans verdient dan kunt u dat op afspraak brengen op onze uitgiftelocatie; Randweg 118b. Zie ook de routebeschrijving. Wij zijn daar elke woensdagmorgen van 10 tot 12 uur om het af te geven en  elke woensdagmiddag van 13.00 tot 16 uur. Dan staat er een rek buiten
waar u het in kunt achterlaten.

Vrijwilliger worden

Wie ons werk wil steunen en actief mee wil werken vragen we dit kenbaar te maken via onderstaand mailadres.

info@kledingbankalblasserdam.nl

Heeft u goede kleding voor dit seizoen, dan kunt u deze naar de kledingbank doen!

Geld doneren

Wij zijn het Gemeentebestuur van Alblasserdam erkentelijk voor hun financiële steun in de vorm van een jaarlijkse waarderingssubsidie. Deze subsidie heeft een permanent karakter en hieruit kunnen we de ruimte bekostigen die wij huren.

Voor de inrichting hebben we de steun gekregen van verschillende Alblasserdamse bedrijven in de vorm van liquide middelen en hulp van vrijwilligers. Ook hebben we in 2019 de 2e prijs gewonnen op het Vrijwilligersevent 2019. Op plaatselijke evenementen presenteren we ons als Kledingbank met een marktkraam en trachten we ook tegen een geringe vergoeding kleding te verkopen.

Iedereen die ons werk een warm hart toedraagt en dat wil ondersteunen middels een financiële bijdrage, hoe klein dan ook, mag rekenen op onze waardering en dankbaarheid.  

Onze Sponsoren